Servis i održavanje

Tehničko održavanje

Prodaja

Instalacija

Originalni rezervni
delovi

Tehnička podrška

Ovlašćeni serviser vodećih svetskih proizvođača iz oblasti klimatizacije

+381 11 305 8825

+381 11 305 8826

+381 11 354 2510

office@klima-tehnika.com

Stručan servisni tim

Najkraće vreme odziva

+381 11 354 2510

English

Klimatizacija

Početna     Usluge     Servis 00-24     Prodaja     Reference      O nama      Kontakt

Usluge

Servis

Kontakt

Posao

Nudimo usluge projektovanja, prodaje, instalacije i servisiranja klimatizacionih sistema. Pokrivamo oblasti rezidencijalne, komercijalne, tehničke i industrijske klimatizacije,  kao i oblasti drumskih i šinskih sistema za klimatizaciju. Kao ovlašćeni serviser proizvođača DAIKIN, AIRSYS , HISPACOLD, KKT CHILLERS svojim korisnicima obezbeđujemo kompletan proizvodni program, originalne rezervne delove i stručnu servisnu podršku..

Servisni tim je obučen i specijalizovan za rad na opremi navedenih proizvođača. U skladu sa modernizacijom inapretkom tehnologije klimatizacionih sistema, konstantno se vrši obuka i usavršavanje servisnog tima.

Na zahtev korisnika, nudimo mogućnost sklapanja posebnih ugovora, čime se definiše nivo raspoloživosti servisne službe koja može biti i 365 dana u godini, 24h dnevno.

U okviru servisa i održavanja, našim korisnicima je na raspolaganju i tehnička podrška koja pruža neophodnu pomoć u svakodnevnom radu. Odgovore na pitanja iz oblasti klimatizacije, a u skladu sa potrebama korisnika, tehnička podrška obezbeđuje brzo i profesionalno.

Tehničko održavanje omogućava punu operativnost poslovnog prostora i tehničke opreme i obezbeđuje funkcionalan i reprezentativan objekat u svakom momentu. U sklopu redovnog preventivnog i korektivnog održavanja vrši se kontrola i popravka svih delova sistema koji su neophodni za funkcionisanje nekog objekta (elektro-instalacije, stolarija, vodovodne i mašinske instalacije, HVAC itd.).

Posetite sajt! Posetite sajt! Posetite sajt! Posetite sajt!